ARC- ÉS TESTKEZELÉSEK

KOZMETIKAI KEZELÉSEK

Kozmetikai kezelés

Mint minden kezelést ezt is alapos arctisztítással, sminklemosással kezdem. Peelingezéssel  frissítem a bőrfelszínt, majd arc és dekoltázs masszázs közben gőzzel felpuhítom az arc bőrét, hogy a pórusokba rakódott tisztátalanságokat minél könnyebben tudjam kitisztítani. Tisztítás után 3%-os hidrogénperoxiddal fertőtlenítek, ami nem irritálja, nem szárítja a bőrt. VIO-val pórusösszehúzó, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő kezelést végzek. Bőrtípusnak, bőrállapotnak megfelelő hatóanyag tartalmú pakolást helyezek fel, amit ultrahang segítségével a bőr mélyebb rétegeibe juttatok. Végezetül egy könnyű nappali krémmel „búcsúzunk”.

Tini kezelés

Ezt a kezelést főleg a pubertáskorban lévőknek ajánlom. Alapos arctejes lemosással kezdünk, majd mechanikai peelingel (aknés gyulladt bőr esetén enzimes peeling) alaposan leradírozom az elhalt hámsejteket. Gőzzel (igény esetén termo állarccal) speciális krémpakolással puhítom az arc bőrét, hogy a pórusokba rakódott tisztátalanságokat minél könnyebben tudjam kitisztítani. Tisztítás után 3%-os hidrogénperoxiddal fertőtlenítek, ami nem irritálja, nem szárítja a bőrt. VIO-val pórusösszehúzó, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő kezelést végzek. Ezek után egy intenzíven nyugtató, gyulladáscsökkentő, hámosító hatású pakolás kerül az arcra. Végezetül egy jól felszívódó, hidratáló faggyúmirigy működést csökkentő krémmel „búcsúzunk” egymástól.

kOZMETIKA Rákóczi 9 Szépségház
kOZMETIKA Rákóczi 9 Szépségház

Tápláló lazító kényeztetés

Ezt a kezelést azoknak ajánlom akik szeretnének egy kicsit lazítani, pihenni és mindeközben szépülni is. Mint minden kezelést ezt is alapos arctisztítással, sminklemosással kezdem. Peelingezéssel  frissítem a bőrfelszínt, majd hydroabráziós kezeléssel lágyan csiszolom, hatóanyagok számára átjárhatóbbá teszem a bőrszerkezetet. Bőrtípusnak,bőrállapotnak megfelelő hatóanyag szérum kerül az arcra dekoltázsra és tápláló krémmel lazító relaxáló massázzsal „bedolgozom”. A tökéletes végeredmény érdekében egy alginát maszk kerül az arcra, ami rá simul és be diffundálja a bőrszerkezetbe a hatóanyagokat. Könnyű nappali krémmel az arcon üdén frissen „búcsuzunk” . 

Növényi őssejtes kezelés

Ezt a kezelést azoknak ajánlom akik a hagyományos „nagykezelésnél” kicsit többre vágynak. Mint minden kezelést ezt is alapos arctisztítással, sminklemosással kezdem. Peelingezéssel  frissítem a bőrfelszínt, majd arc és dekoltázs masszázs közben gőzzel felpuhítom az arc bőrét, hogy a pórusokba rakódott tisztátalanságokat minél könnyebben tudjam kitisztítani. Tisztítás után 3%-os hidrogénperoxiddal fertőtlenítek, ami nem irritálja, nem szárítja a bőrt. VIO-val pórusösszehúzó, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő kezelést végzek. Növényi őssejtes hatóanyag szérumot ultrahangozok a bőrbe, majd a tökéletes végeredmény érdekében egy alginát maszk kerül az arcra, ami rá simul és be diffundálja a bőrszerkezetbe a hatóanyagokat. Könnyű nappali krémmel az arcon üdén frissen „búcsuzunk” .

Iontoforezis

Ez a kezelés a dehidratált bőrökkel szinte csodát tesz. Hosszantartó hatás eléréséhez kúraszerűen javasolt, de kozmetikai kezelésbe is beépíthető. Alapos arctisztítás, sminklemosás után, peelingezéssel  frissítem a bőrfelszínt, ezt követően vízoldékony hatóanyag koncentrátum bejuttatása következik galván egyenárammal ( enyhe bizsergő, csipkedő érzetet kelt a bőrfelszínen, a modern gépekkel ma már nem lehet kellemetlen „áramütés” érzetet okozni) A bőrt hatóanyagokkal és nedvességgel tölti fel. Könnyű lazító arc masszázzsal a bőrfelszíni emulzió visszaállításával fejezem be a kezelést. Terhesség, magas vérnyomás, pacemaker estén a kezelés ellenjavallt.

UH kezelés

Ez a kezelés tökéletes alternatíva azoknak akik az iontoforézist nem tudják igénybe venni. Ultrahangos kezeléshez nem csak vizes hatóanyagokat, hanem emulziókat, krémeket, pakolásokat is felhsználhatunk. Alapos arctisztítás, sminklemosás után, peelingezéssel  frissítem a bőrfelszínt, ezt követően bőrtípusnak, bőrállapotnak megfelelő hatóanyag tartalmú pakolást helyezek fel, amit ultrahang segítségével a bőr mélyebb rétegeibe juttatok, majd lazító arc masszázzsal fejezem be a kezelést.

Ultrahangos hydroabráziós kezelés

A kezelés folyamán ultrahang hullámok és víz segítségével távolítjuk el az elhalt szarusejteket a bőr felszínéről. Az ultrahangos behatolás a bőrt masszírozza és tisztítja is. Közben a mélyen fekvő sejteket is stimulálja. Hatékonyan kezeli a bőr elszíneződéseit, ráncokat, pattanásokat, bőrkeményedéseket, tisztítja az eltömített pórusokat, így a bőr világos, tiszta, rugalmas hatást nyújt. Javítja a bőr oxigénellátását és annak nyirokkeringését, így elősegíti a salakanyagok könnyebb távozását. Érzékeny, problémás, és miteszeres bőrr is tökéletesen kezelhető vele. Kombinálható egyéb elektrokozmetikai kezelésekkel.

Masszázs

Semmi sem ér fel egy jó masszázzsal, amit a kozmetikusunktól kapunk!

Az arcmasszázs jótékony hatásai:
– Javul a hám ellenálló képessége – elősegíti az elhalt hámsejtek leválását.
– Felgyorsulnak a kötőszövet élettani folyamatai, fokozódik a sejtek vérellátása, az elasztikus rostok képződése – lassítja az öregedést.
– Csökken a mitesszerképződés.
– A bőr hőmérsékletének emelkedése miatt javul a tápanyagok felszívódása. A bőr hidratációja javul, sima és bársonyos lesz.

Egri Zsuzsa kozmetikus Debrecen

Egri Zsuzsa

kozmetikai kezelések
+36 30 983-7172